חוויה קולינרית ייחודית, בקורס זה תלמדו לבשל מגוון מאכלים אותנטיים מהמטבח התאילנדי.
ישנן מספר מסלולים לבחירה, חלקם מציעים את האפשרות לקחת חלק בסיור בשוק המזון המקומי, שם תרכשו את הרכיבים הנדרשים לבישול המנות בקורס.
תרשימו את המשפחה והחברים בבית ביכולות שלכם להכין את המנות התאילנדיות המפורסמות גם בישראל!
• תכנית A – לימוד הכנת 2 מנות – משך הקורס: 45 דקות.
• תכנית B – לימוד הכנת 3 מנות + ספר בישול במתנה – משך הקורס: 90 דקות.
• תכנית C – לימוד הכנת 3 מנות + הדרכה נוספת וספר בישול במתנה – משך הקורס: 3 שעות
• תכנית D – לימוד הכנת 4 מנות – כולל ביקור בשוק המזון המקומי + ספר בישול במתנה: משך הקורס: 4 שעות
• תכנית E – לימוד הכנת 5 מנות – כולל ביקור בשוק המזון המקומי + ספר בישול במתנה: משך הקורס: 5 שעות
• תכנית F – לימוד הכנת 6 מנות – כולל ביקור בשוק המזון המקומי + ספר בישול במתנה: משך הקורס: 5 שעות
-מפרץ מאיה ביי מהסרט ״החוף״
-הלגונה הכחולה
-מערת הוויקינגים
-האי קהאי
-חוף הקופים
-האי קופיפי
– מדריך צמוד ברשיון
– ביטוח תאונות
– חגורת הצלה
– איסוף והחזרה למלון
– ארוחת צהרים
– שתיה קלה ופירות יסופקו במהלך הטיול
– ציוד שנורקלינג
– קיאקים שקופים
– ארוחת צהריים באי קופיפי
– כפכפים
– דמי כיס
– קרם הגנה
– משקפי שמש
– כובע
– תיק אטום למים
– מצלמה/טלפון
– מגן מים לטלפון
– שתיה קלה לנסיעת איסוף
– מגבת
מתכונת בוקר: איסוף בין השעות 07:45-08:30 וחזרה בין 17:00-18:00
מתכונת Lazy: איסוף בין השעות 09:00-09:45 וחזרה בין 18:00-19:00
* משפחות עם ילדים קטנים מתחת לגיל 3 – מומלץ להפליג בספיד קטמרן בשל תנודות הגלים.
* הטיול אינו מומלץ לנשים בהריון, לסובלים מבעיות לב ו/או גב.
07:00-07:30 – איסוף מהמלון
09:00-09:30 – הגעה למזח, יינתן תקציר ע״י המדריך
09:30-10:30 – הפלגה לכיוון האי קופיפי
10:45-11:00 – הגעה לקופיפי, ביקור במאיה ביי, הלגונה הכחולה ומערת הוויקינגים
11:30-12:00 – הגעה לחוף הקופים ושנורקלינג באיזור עשיר באלמוגים ודגים.
13:00-13:30 – ארוחת צהריים באי קופיפי
14:45-15:20 – הגעה לאי קהאיי, זמן פנאי בחוף לשחיה ושנורקלינג
16:00-16:30 – הפלגה חזרה למזח ומשם בחזרה למלון.